Aragón

Aragón, is de streek waar de beroemde schilder Francisco Goya is geboren, maar, en dat is wat veel mensen niet weten, waar je in de winter ook heel goed kan skiën (Candanchú of Formigal). Onderaan in dit artikel leest u meer van de typische gastronomie van deze streek, proef bijvoorbeeld eens de plaatselijke ham als u in de streek van Teruel bent.  Qua cultuur kunt u hier uw hartje ophalen met de vele, door UNESCO tot werelderfgoed verklaarde, kloosters, kastelen en monumenten, zoals de basiliek van Nuestra Señora del Pilar in Zaragoza. Ook als we van de natuur houden kunt u goed terecht in Aragón, we noemen hier even gauw het prachtige Nationale Park Odesa y Monte Perdido.

Categorieën:Spanje, Spain

Tagged as: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: