Spring naar inhoud

Castilla-La Mancha

De molens van La Mancha.

via Castilla-La Mancha:
Voor de moderne toerist, is een bezoek aan de steden en dorpen van Castilla la Mancha zeker aan te bevelen. Hun rijke historie, monumenten, genieten van de traditionele gerechten, een bezoek aan één van de vele festivals maakt deze gemeenschap zeer aantrekkelijk. Er zijn een aantal originele alternatieve routes die u naar gelang uw interesse kunt volgen, zoals : La ruta de los Pueblos Negro ( een route die zijn naam dankt aan de overvloedige aanwezigheid van leisteen materialen als populair architectureel-element); La Ruta por campos de Azafrán; De betoverde stad Cuenca, met zijn gigantische, bizarre kalkstenen blokken, gebeeldhouwd door de natuur; La ruta de Don Quijote; La ruta de los Hechizos del Mago Merlín, de route van betoveringen van de magier Merlijn. De route over de Steppe van La Mancha; Albacete Secreta en de Kastelenroute met al zijn aspecten en verhalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Hans Brongers Buitenfotografie

VOOR DAG EN DAUW IN DE NATUUR....

De niet genomen weg

Fietsen, wandelen, foto's, gedachten en meer.

MONTSE ANTARES BLOG CINEMA

BANDAS SONORAS.. SOUNDTRACKS.. Y MÁS

De kwintencirkel

Blog van Pieter Simons

%d bloggers liken dit: