Spring naar inhoud

Zamora (prov.)

Monument van de Merlú, beeldengroep van congreganten de la Confradía de Jesus Nazareno (Broederschap van Jezus van Nazareth), die tot taak hebben de andere broeders te verzamelen om de processie te beginnen.

Zamora, natuurlijk wilt u weten wat de oorzaak was van de ramp van Ribadelago. maar wist u dat deze provincie ook het grootste biosfeerreservaat van Europa herbergt en van de zeer unieke processies die hier elk jaar plaatsvinden. Als u meer over deze provincie wilt weten klik dan op deze link.

2 Comments »

 1. Beste Cees,
  Met heel veel interesse lees ik je artikelen op je site Spaanse Verhalen. Ik ben geïnteresseerd in artikelen die gaan over de periode van 1430 – 1500 in Sevilla. Ik heb al een groot aantal publicaties die gaan over de problematiek van de converso’s en krypto joden. Ik ben echter op zoek naar artikelen over het dagelijks leven in Sevilla in die tijd en de politieke verhoudingen. Invloed van de adel en de clerus.
  Ik vraag mij af oj jij mij zou kunnen helpen aan artikelen en literatuur betreffende deze onderwerpen. Jammer genoeg spreek ik geen Spaans, maar kan goed terecht in Duits, Frans en Engels. Het is leuk te merken dat mensen zoals jij erg enthousiast zijn over de plek waar ze wonen. Ik zelf heb sinds lange tijd een huis in Zuid Frankrijk en na mijn pensionering woon ik hier permanent en ben verknocht aan de cultuur hier.
  Graag hoor ik of je mij kunt helpen.

  Hartelijke groet
  Hans Susan
  34220 Courniou Frankrijk
  0033780003996

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Hans Brongers Buitenfotografie

VOOR DAG EN DAUW IN DE NATUUR....

De niet genomen weg

Fietsen, wandelen, foto's, gedachten en meer.

MONTSE ANTARES BLOG CINEMA

BANDAS SONORAS.. SOUNDTRACKS.. Y MÁS

De kwintencirkel

Blog van Pieter Simons

%d bloggers liken dit: