Spring naar inhoud

Jaén (prov.)

Jaén een prachtige provincie gelegen in de autonome regio van Andalucía. Een provincie met veel natuurschoon en uitgestrekte landschappen met olijfbomen. Maar ook een provincie met heel veel geschiedenis. Om er meer over te weten, klik dan even op deze link en er verschijnt een heel verhaal over deze provincie voor u.

2 Comments »

  1. Ik wil u heel veel bedanken voor uw zeer interessante artikels over Spanje. Ik woon er niet maar heb er al verschillende keer op reis geweest. Ook met de fiets, telkens van thuis in België vertrokken, de laatste keer in 2018. Mijn bestemming was toen voor de vijfde keer Santiago de Compostela, nu via een grote omweg. De bedoeling was vooral om er via de ‘Camino de Levante’ en de Camino Sanabrès aan te komen. Deze fietsreis was ongeveer 3800 km lang, u kan er iets van zien op mijn blog: Richard1943.

    Like

    • Ben eens naar dat blog van u gegaan en gezien wat u daar zoal heb meegemaakt tijdens uw fietstochten naar Santiago de Compostela. Dat is effe wat anders dan verhaaltjes schrijven vanachter je PC. Ik ben een paar jaar geleden naar Santiago de Compostela geweest, maar dan met de auto. Het idee van zo’n avontuur lijkt me inderdaad prachtig maar fysiek is het even een ander verhaal. Een prachtige prestatie! Mocht u nog eens zo’n reis gaan maken laat het me weten ik zal het zeker gaan volgen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Hans Brongers Buitenfotografie

VOOR DAG EN DAUW IN DE NATUUR....

De niet genomen weg

Fietsen, wandelen, foto's, gedachten en meer.

MONTSE ANTARES BLOG CINEMA

BANDAS SONORAS.. SOUNDTRACKS.. Y MÁS

De kwintencirkel

Blog van Pieter Simons

%d bloggers liken dit: