Toledo (stad)

Doorverwijzing naar het verhaal over de stad Toledo.

Panoramische foto van het oude stadcentrum van Toledo. Door de ondergaande zon zien we een oranje gloed op de achtergrond en omdat de straatverlichting reeds brand maakt het dat dit toch wel een bijzondere foto is.

Toledo een prachtige stad met heel veel geschiedenis. Een stad die al sinds de Visigoten tot de belangrijkste steden van Spanje behoort. Het uitzicht dat u krijgt als over het oude centrum gelegen op een heuvel, en de daaromheen meanderende Taag,  kijkt is een wonderschoon. Het nodigt u uit om deze stad te gaan bezichtigen. En als u dan eenmaal door het oude centrum loopt, geheid dat u momenten hebt waarop u denkt dat u zich in de middeleeuwen bevind. Maar neem eerst eens een kijkje in dit verhaal over Toledo, dan weet u wat u te wachten staat als u deze stad ooit gaat bezoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Hans Brongers Buitenfotografie

VOOR DAG EN DAUW IN DE NATUUR

De niet genomen weg

Fietsen, wandelen, foto's, gedachten en meer.

MONTSE ANTARES BLOG CINEMA

BANDAS SONORAS.. SOUNDTRACKS.. Y MÁS

%d bloggers liken dit: